Usluge

Eko Deko usluge

Eko Deko izrađuje I ugrađuje dekorativni kamen prema vašim željama. Izdvajaju nas vrhunski kvalitet, inovativni materijali, čvrstoća betona, mnogo lakši proizvod I preciznost u svim aspektima poslovanja.

_

Dekorativni kamen

_

našoj ponudi imamo mnogo modela dekorativnog kamena koji zadovoljavaju i najzahtevnije klijente. Preciznost u izradi i lakoća materijala omogućava brzu i jednostavnu ugradnju, Različitost reljefa i boja garantuje vrhunsku estetiku. Čvrstoća materijala omogućava izdržljivost i dugotrajnost proizvoda. Najčešća primena: ogradni zidovi, delovi fasade, unutrašnji zidovi,šankovi….
Osnovne boje: bela, siva i oker

Više o dekorativnom kamenu možete pročitati na sajtu Daibai.rs:Kamen – univerzalni građevinski materijal

Daska/dekorativni kamen

_

Eko Deko nudi zidne obloge koje verno kopiraju izgled pripodne daske. Daske izrađujemo u boji, po želji klijenta.
Dimenzije daske: 650 x 220 x 30
Pakovanje : kutija 4 kom
Broj komada u m2: 7 kom

Ciglice sa fugnom

_

U našoj ponudi izdvajamo ciglice sa fugnom. Isto kao i dekorativne ciglice, imaju široku primenu kako za fasade kuća i zgrada,tako i za unutrašnju dekoraciju. Izuzetan estetski efekat, lagano uklapanje, kraće vreme ugradnje, široka paleta boja.
Dimenzije: 220 x 72 x 20
Osnovne boje: siva, bela i oker
Pakovanje: kutija 32 kom
Broj komada u m2: 64 kom

Dekorativne ciglice

_

Ova vrsta ciglica je interesantna kako za unutrašnju, tako i za spoljnu dekoraciju. Vizuelno su odgovarajuće za fasade kuća i zgrada,unutrašnjost lokala i dekorisanje zidova u kućama i stanovima. Jednostavne su za ugradnju i daju divan vizuelni efekat.
Dimenzije: 200 x 60 x 11
Osnovne boje: crvena, oker i siva
Pakovanje: kutija 65 kom
Broj komada u m2: 65 kom

Štampani beton

_

Štampani beton se svojim vrednostima, estetikom i ekonomičnošću odavno postavio na tržištu kao odličan materijal za popločavanje i uz to ima veliku primenu. Eko Deko vam nudi I štamani beton, kako izradu, tako I postavljanje istog.
Pogledajte moguće šare štampanog betona na stranici galerija

Ugradnja i postavljanje svih vrsta obloga

_